Over ons Waarom Pop-Up Media

Over Pop-Up Media

Pop-Up Media bestaat sinds eind 2013. De bouw van het platform www.popupplaza.nl eind 2013 was de echte start van het bedrijf. Intussen maken we gebruik van een netwerk van partners die, waar nodig, ondersteuning of aanvullende diensten kunnen leveren.

Wij kijken verder dan uw website: wij willen weten wat voor product u heeft, wie uw doelgroep is en hoe u deze het beste kunt bereiken. Daarbij bekijken we hoe deze doelgroep tot actie over te halen is en die informatie gebruiken we om uw website vorm te geven en te voorzien van de benodigde functionaliteiten. Het bouwen van een site is tenslotte nooit het einddoel maar een middel om andere doelstellingen te realiseren.

Onze focus ligt dus op het bieden van online oplossingen voor klanten.

De oplossingen die wij bieden variëren van het bouwen van een standaard site die modulair uitgebouwd kan worden tot het bouwen van volledig maatwerk. Belangrijker is echter dat wij door onze eigen ervaring in de media en de ervaringen van onze partners altijd aan klanten een goed advies kunnen geven over de inzet van zijn site in de totale communicatiemix zodat het gewenste doel van de klant met de site gerealiseerd kan worden.
 

  

Vacature

-
  

Klanten